Security.

Zo ingewikkeld is het niet.

De waarde van data groeit. En dus is security booming business. Ontelbare aanbieders struikelen over elkaar heen met innovaties en torenhoge beloftes. Welke oplossing past bij jouw bedrijf? Dat zijn er veel, zolang je organisatie zich maar committeert aan de gekozen richting.

Doel heiligt de middelen

Wat voor onze klanten geldt, geldt net zo goed voor ons. Ook wij moeten kiezen omdat we moeilijk expertise kunnen opbouwen in elke security oplossing die voor handen is. Wij willen de super expert zijn die eruit haalt wat erin zit. Daarom selecteren wij de meest relevante en effectieve beveiligingsmaatregelen vanuit de Enterprise security markt en maken deze via een pay per use model toegankelijk en schaalbaar en op maat voor het MKB.

Welke doelen heeft jouw organisatie en wat hebben je medewerkers op individueel niveau nodig om lekker te kunnen werken? Joheco brengt afwegingen in balans en creëert een oplossing die bij jouw ambities past.

Security as a Service

Cybercriminelen en security-ontwikkelaars spelen een kat-en-muis-spel en proberen elkaar continu af te troeven. Dat is een proces dat nooit stopt. Daarom bieden wij Security as a Service aan voor een vast bedrag per maand. We maken gebruik van diensten die 24/7 worden doorontwikkeld. Onze focus en die van onze partners bieden de beste garantie voor veilige ICT en continuïteit.

Over de ICT hoeven we ons geen zorgen te maken. We kunnen ons helemaal richten op onze missie.

Dokters van de wereld

Security succesfactoren

Beleid

Goede security vraagt om focus. Bij aanvang maakt Joheco een grondige security scan die zelfs gebruikt wordt voor audits. We leggen vast wie welke rol heeft binnen de organisatie en welke rechten daarbij horen. Door te monitoren en te optimaliseren houden we samen koers.

Bewustzijn

Ruim de helft van security calamiteiten wordt veroorzaakt door gebruikers. En slechts 41% van gebruikers kent het beleid ten aanzien van digitale veiligheid. Alleen al door bewustzijn van medewerkers te vergroten, weet Joheco risico's sterk te beperken.

Fysieke beveiliging

Kans is groot dat het bij jouw organisatie wemelt van fysieke informatiedragers, zoals computers, smartphones, tablets en servers. Joheco gaat diefstal tegen, onder meer door camera's op te hangen en serverruimtes afsluitbaar te maken.

Netwerk- en systeembeveiliging

Alles beveiligen is doorgaans onbetaalbaar en onwerkbaar. Daarom classificeert Joheco data en kunnen we kritieke data centraal op te slaan en zwaarder beveiligen. Dat doen we onder andere met firewalls, VPN-verbindingen, DNS en domeinbeveiliging, encryptie en spamfiltering.

End-point beveiliging

Verlies of diefstal van hardware valt niet uit te sluiten. Met cloud based software zorgen we ervoor dat data op afstand kan worden versleuteld of worden gewist. Alle apparaten zijn voorzien van krachtige antivirus bescherming die automatisch updates ontvangt.

Strenge toegangscontrole

De geboortedatum als password, voor de hand liggende geheugensteuntjes komen we te vaak tegen. Joheco beschermt systemen door complexe wachtwoorden te adviseren en deze stelselmatig te vernieuwen. Waar mogelijk kiezen we voor multi-factor authenticatie.

Data encryptie en backup

Met encryptie zorgt Joheco ervoor dat jouw data alleen bruikbaar is voor jou. En mocht er nu een probleem ontstaan, dankzij onze slimme backup oplossingen zijn kritische systemen en processen binnen een uur up en running.

Monitoren en testen

Problemen lossen we graag op voordat het een probleem wordt. Door continu te monitoren en periodiek te testen, komen aandachtspunten aan de oppervlakte en kunnen we die vroegtijdig pareren.

Waar sta jij?

Overtuigd van de waarde van jouw data? Maak vandaag nog een afspraak met Joheco. We geloven niet in een gestandaardiseerde online checklist en komen graag bij je langs zodat we kunnen doorvragen. Na een gratis intake van anderhalf uur weet je hoe je scoort op de 8 kritische security factoren.

Stap over in een paar stappen

ICT-scan

We brengen de huidige automatisering en eerste wensen in kaart.

Toekomstfoto

Samen vertalen we verbeterkansen naar een wendbare toekomstvisie. optioneel

Roadmap

Ontwikkeling poster die uiteenzet hoe ambities worden gerealiseerd.

Optimalisatie

Uitvoering, evaluatie en doorontwikkeling van vastgestelde plannen.

Blogs

Over Security