Cloud.

Vaak wel, soms niet.

De cloud opent ontelbare deuren voor organisaties die zich snel willen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dankzij het pay-per-use-model kun je innoveren zonder investeren, moeiteloos opschalen en nieuwe services koppelen. Joheco weet de weg in de cloud, maar blijft met beide benen op de grond staan.

Wat betekent werken in de cloud?

Als je hardware, software en data beschikbaar wordt gesteld via het internet, dan werk je in de cloud. Het aanbod wordt steeds groter:

Diensten Saas

Bijvoorbeeld online applicaties voor telefonie, office documenten, bestanden delen, marketing automation, samenwerken en antivirus.

Uitwijkservice & Backup Disaster Recovery

Oplossingen waarmee je bij calamiteiten snel up and running bent.

Infrastructuur IaaS en PaaS

Denk aan servers, desktops en applicaties.

Identity IDaaS

Oplossingen waarmee je Identity en Access management kunt beheren.

Onze cloud diensten

Office365

Joheco is Microsoft Goldpartner. Met Office365 stomen we je klaar voor Het Nieuwe Werken. Deze clouddienst is gebaseerd op de vertrouwde Office programma's. Je krijgt overal toegang tot de meest recente documenten.

Cloud Servers

Joheco heeft een eigen virtueel datacentrum waarbinnen we virtuele servers aanbieden. Daardoor kun je opslagcapaciteit bij ons huren en deze makkelijk kunt opschalen.

Cloud Desktop

Werk vanaf je vertrouwde Windows bureaublad dat wordt gehost in ons het virtueel datacentrum van Joheco. Het maakt niet uit met welk device je werkt, zolang je maar toegang hebt tot internet, is je desktop altijd en veilig te benaderen.

Cloud Telefonie

Je hebt geen dure telefooncentrale meer nodig. Via Joheco heb je een virtuele centrale in de cloud. We bieden superieure VoIP gecombineerd met first class ondersteuning waardoor je áltijd en overal bereikbaar bent. Zelfs als het internet wegvalt.

Cloud Backup

Je verzamelt steeds meer waardevolle data. De gevolgen zijn groot als dit verloren gaat door een defect, hack of bijvoorbeeld waterschade. Joheco biedt diverse mogelijkheden voor het opslaan van data in de cloud. Welke oplossing je ook kiest, deze werkt gemakkelijk, veilig en borgt continuïteit.

Cloud Video Surveillance

Wil je eenvoudig en veilig toezicht houden in en rondom de zaak? Met onze Cloud video surveillance zie je in HD kwaliteit wat er gebeurt. Het maakt niet uit waar je bent, of welk device je gebruikt, zolang je maar toegang tot internet hebt.

Azure Active Directory

Heb je een organisatie waar verschillende afdelingen en medewerkers gebruik moet maken van je ICT-omgeving? Kans is groot dat je niet iedereen ongebreideld toegang wilt geven tot al die applicaties in de cloud. Met Azure Active Directory ken je eenvoudig en robuust rollen en rechten toe.

Dropbox Business

Er zijn veel manieren om bestanden te delen. Zoek je meteen een plek om ze centraal bereikbaar op te slaan? En hecht je veel waarde aan veiligheid, dan kom je bij Dropbox uit én Joheco. Want wij zijn de eerste Elite Partner van de Benelux.

Adobe Creative Cloud

Design mogelijkheden groeien met de dag. Nieuwe features en verbeteringen worden in de cloud regelmatig doorgevoerd waardoor de skills van designers geleidelijk maar zeker toenemen. Joheco regelt je licenties en onderhoudt ze voor je.

Transformatie in IT is nooit klaar. Toch kun je automatisering future proof maken. Daar zorgt Joheco voor.

ProCoatings

Klaar voor de cloud?

Zoveel cloud mogelijkheden, zoveel keuzes die je moet maken. Vergaloppeer je niet en zet zorgvuldige stappen zodat je organisatie het tempo kan volgen. Succes in de cloud is voor een groot deel afhankelijk van acceptatie.

Stap over in een paar stappen

ICT-scan

We brengen de huidige automatisering en eerste wensen in kaart.

Toekomstfoto

Samen vertalen we verbeterkansen naar een wendbare toekomstvisie. optioneel

Roadmap

Ontwikkeling poster die uiteenzet hoe ambities worden gerealiseerd.

Optimalisatie

Uitvoering, evaluatie en doorontwikkeling van vastgestelde plannen.

Blogs

Over de Cloud