Beheer 24/7.

Je merkt er niets van.

Joheco houdt 24/7 een vinger aan de pols. Dat begint bij een geolied beheersysteem. Enerzijds heb je dan minder problemen, anderzijds worden problemen automatisch gesignaleerd en onder de aandacht gebracht bij de juiste experts. Daarmee lossen we issues op voordat ze zich voordoen.

Hoe werkt Beheer 24/7

Het efficiënt monitoren van de netwerken en controleren van systemen vraagt om real-time rapportage. Is de automatische back-up gisteren goed gegaan? Is er nog voldoende ruimte op de harde schijven? Het zijn dit soort zaken waar we continu zicht op hebben. Doet er zich een probleem voor, dan nemen we direct contact op of lossen het op, zonder dat je het doorhebt.

Meer productiviteit. Meer plezier. Meer rendement.

ICT beheer rendeert in continuïteit, productiviteit en uiteindelijk meer winst.. Niet alleen omdat je downtime voorkomt. Werknemers zijn vaak een grote kostenpost voor een organisatie, ICT helpt ze om efficiënt te werken en verhoogt plezier in het werk. En je weet het: Van leuk werk, komt goed werk.

Beheer 24/7. Hoe werkt het?

Ergens binnen je netwerk installeren we een slimme software agent. Dat kan bijvoorbeeld een server, computer of zelfs een smartphone zijn. Deze scant en monitort onvermoeibaar jouw ICT-omgeving en informeert Joheco continu over de cruciale componenten en diensten. Is er een storing, lossen we deze op. Meestal is dat direct, maar minimaal conform de SLA (Service Level Agreement).

Veel problemen lossen we zelf op, maar als we vragen of geen tijd hebben, dan is er altijd Joheco.

Dickies Nederland

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak met Joheco. We sturen geen sales manager op je af, maar een echte expert met verstand van jouw ICT-zaken.

Stap over in een paar stappen

ICT-scan

We brengen de huidige automatisering en eerste wensen in kaart.

Toekomstfoto

Samen vertalen we verbeterkansen naar een wendbare toekomstvisie. optioneel

Roadmap

Ontwikkeling poster die uiteenzet hoe ambities worden gerealiseerd.

Optimalisatie

Uitvoering, evaluatie en doorontwikkeling van vastgestelde plannen.

Blogs

Lees onze blogs over Beheer 24/7

De blogs worden opgehaald...