Hosted IP

HIP

Hosted IP (HIP)

Betrouwbaar en betaalbaar bellen via internet (voice over IP)? Dat kan! Joheco biedt deze dienst aan onder de naam HIP. HIP is een totaaloplossing voor telefonie, waarbij we zowel het netwerk als de online telefooncentrale aanbieden. Ook kunt u kiezen uit vaste en mobiele telefoons of een combinatie daarvan. En als u wilt, levert Joheco telefoons waarmee beeldbellen mogelijk is. Kortom: met HIP haalt u hoge kwaliteit telefonie in huis tegen lage vaste maandelijkse kosten.

Extra voordelen

HIP biedt veel extra mogelijkheden in vergelijking met traditionele telefooncentrales. Zo bent u ook thuis op uw interne telefoonnummer bereikbaar en kunnen voicemails worden beluisterd via een e-mailbericht of vanaf uw mobiele telefoon. Videoconferencing? Hoge kwaliteitsbeelden maken uw wereld groter en geven u ongekende mogelijkheden.

Vast bedrag per aansluiting

Voor HIP betaalt u een vast bedrag per maand per telefoonaansluiting. Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan extra aansluitingen? Dan regelen wij dat voor u. Ook als het gaat om een tijdelijke uitbreiding van uw capaciteit, bijvoorbeeld in drukke periodes. Bellen met HIP is al snel 20% voordeliger dan de reguliere tarieven.

HIPPER?

Het kan nog hipper. Via de HIPPER-app kunt u namelijk op uw smartphone uw bereikbaarheid aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld de telefoon op uw werkplek doorverbinden naar uw mobiele telefoonnummer of van afstand uw beschikbaarheid wijzigen. Naast de HIPPER-app is er ook een HIP-toolbar beschikbaar. Die kunt u gebruiken op uw PC.

Oplossingen voor professionals

Werkt u op de receptie? Of in een callcenter? Dan heeft Joheco speciale HIP-uitbreidingen beschikbaar om uw werk gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan speciale software om gesprekken te beheren, wachtrijmogelijkheden, wachtmuziek of een gespreksroutering door middel van keuzemenu’s. U kunt uw administratiepakket koppelen aan HIP. Zo ziet u direct de klantgegevens als u wordt gebeld.