mShield

Managed Firewall

mShield Managed Firewall

Een firewall beschermt uw netwerk of computer tegen misbruik van buitenaf, bijvoorbeeld door hackers. Met mShield van Joheco stelt u uw gegevens gegarandeerd veilig. 

Geen updates meer nodig

mShield is een complete oplossing met de beproefde technologie van Cisco. Met mShield hoeft u zich geen zorgen meer te maken over updates, performance, licenties of hardware. Joheco zorgt hier allemaal voor.

Firewall voor het gehele netwerk

mShield is een centrale firewall voor al uw bedrijfsnetwerken. Zonder hoge kosten voor de aanschaf van apparatuur. mShield kan gebruikt worden om een IP-VPN met het internet te verbinden. Het is ook mogelijk meerdere IP-VPN’s aan elkaar te koppelen .

Mogelijkheden

mShield is beschikbaar in verschillende varianten. Dit is afhankelijk van de snelheid van uw netwerk en de wensen op het gebied van connecties en hosts in uw netwerk. Er zijn vier verschillende varianten. Bij drie versies van mShield is het ook mogelijk om IPsec tunnels in te stellen.  

Redundantie

mShield blijft actief, ook als de firewall het even niet doet, bijvoorbeeld bij storing of bij onderhoud. De secundaire firewall neemt de functie dan tijdelijk over. De twee instanties van mShield zijn actief op twee verschillende machines. Bovendien zijn ze gescheiden op twee verschillende collocaties. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de bescherming van uw systeem. Die is gewaarborgd.