Sponsoring

Sponsoring

Joheco staat midden in de maatschappij. Initiatieven met ambitie en perspectief ondersteunen wij graag. Lokale initiatieven hebben daarbij een streepje voor. Voorwaarde is wel dat het initiatief een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving. Met sponsoring onderhouden wij onze goede, langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Hieronder enkele voorbeelden van onze sponsoractiviteiten.

Haarlemse Honkbalweek

De Haarlemse Honkbalweek is een begrip in de internationale honkbalwereld. Elke twee jaar loopt honkbalminnend Nederland uit om wedstrijden van wereldniveau te bekijken. Maar de honkbalweek trekt ook veel supporters aan uit andere landen en culturen. Kortom: een uniek en kleurrijk evenement dat op steun van Joheco mag rekenen.

Stichting Jong Nederland Bennebroek

Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie waar jonge mensen de ruimte krijgen die ze nodig hebben. Bij Jong Nederland kan iedereen van 4 tot 18 jaar terecht voor ontspanning en ontwikkeling. Joheco steunt de afdeling Bennebroek van Jong Nederland.

Museum de Zwarte Tulp

Museum de Zwarte Tulp is gehuisvest in een mooi gerestaureerd, oud gebouw in het hart van Lisse, dat vroeger als bollenschuur dienst heeft gedaan. Het toont de geschiedenis van de Bloembollenstreek en het ontstaan en de ontwikkeling van de bloembollencultuur. Joheco is sponsor van het museum en moedigt iedereen aan een bezoek te brengen aan de Zwarte tulp.