Tandartspraktijk Wetselaar: “Het is fijn om met een betrouwbare partner te werken”

"Tandarts Peter Wetselaar wilde zijn praktijk compleet automatiseren. Wetselaar: “Via via hoorde ik dat je voor automatisering bij Joheco moest zijn. En dat klopt. Wij stapten over van kasten vol papieren dossiers naar een volledig geautomatiseerde tandartspraktijk met computers, netwerken, internet, e-mail, een domeinnaam, een website, anti-spamprogramma, back-ups, virusscanner, alles eigenlijk. We hebben zelfs een intern netwerk dat privé met zakelijk koppelt. De installatie verliep probleemloos. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen softwareleverancier Robadent en Joheco.”

 

Onderhoud

Wetselaar is overtuigd van de kwaliteiten van Joheco. “Daarom hebben we er ook voor gekozen om het onderhoud bij Joheco neer te leggen. We kunnen geen risico nemen dat er gegevens verloren gaan”, legt de Heemsteedse tandarts uit. “Van afstand wordt alles digitaal gemonitord en onderhouden. Een tijdje geleden viel er een computer uit. Dat was een ramp, want daardoor konden we de digitale röntgenfoto’s niet bekijken. En dan functioneert de praktijk niet goed. Gelukkig reageerde Joheco direct. ‘s Ochtends had ik storing, ’s middags werkte alles weer.”

Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit

Over de vraag waarom Wetselaar Joheco aan anderen zou aanraden, hoeft de doorgaans vrij kritische tandarts niet lang na te denken: “Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Dat klinkt als een open deur, maar het is echt zo. Ik heb in al die jaren nog nooit een slechte ervaring gehad! Het is fijn om met een betrouwbare partner te werken. Met mensen waarmee je snel kunt schakelen en die je nog persoonlijk kennen. Dat is uniek in deze tijd. Door de jaren heen heb ik een hechte vertrouwensband met Joheco opgebouwd. Ze denken actief mee over wat goed is voor de tandartspraktijk.”