Kennismaking

Kennismaking

Samen komen we verder, dat is waar Joheco voor staat. Vanuit ons kantoor in Hillegom ondersteunen we u met advies en totaaloplossingen op automatiseringsgebied.

Regelen en oplossen

Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe systemen en updates probleemloos verloopt. Daar zorgen we bij Joheco voor. We bieden daarvoor verschillende totaaloplossingen, die we in overleg met u samenstellen. We zorgen ervoor dat uw apparatuur en verbindingen foutloos geïnstalleerd en geconfigureerd worden. En dat uw systemen ook blíjven werken. Daarom besteden we veel aandacht aan monitoring en proactief onderhoud. Heeft u toch een probleem? Dan lossen onze ervaren IT-professionals het snel voor u op.

Continuiteit

Bij Joheco zorgen we dus voor continuïteit. In de eerste plaats voor onze klanten, maar ook voor Joheco zelf. Joheco werd in 1990 opgericht als familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de IT-branche. Ook nieuwe medewerkers zijn al snel onderdeel van de Joheco-familie. Inmiddels werken we met een enthousiast team van 22 specialisten. Zij staan voor u klaar, dag en nacht als u dat wenst. Kortom: samen komen we verder!

Bent u geïnteresseerd? Wilt u kennismaken? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.