IT oplossingen voor de

Zorg

IT Oplossingen voor de zorg

Zorg is echt mensenwerk en heel persoonlijk. Net als Joheco. Transparant, proactief en direct, zonder de kwaliteit over het hoofd te zien. Joheco denkt met u mee. Bijvoorbeeld over het toepassen van nieuwe innovaties, op een kostenbesparende manier. En we zorgen altijd dat uw automatisering niet uw, maar onze zorg is. Joheco update u graag met de mogelijkheden voor uw afdeling of instelling.

Teleconsulting

In het huidige economische klimaat zoeken we naar efficiëntie en doeltreffendheid. Dat doen ook de zorginstellingen, die steeds vaker consults aanbieden via de telefoon. Effectief, maar minder persoonlijk. Daar heeft Joheco een oplossing voor. Met beeldbellen kunt u uw gesprekspartner zien door middel van hoge kwaliteitsbeelden. Die vliegen over onze betrouwbare internetlijnen rechtstreeks naar u. Een prettige oplossing, zowel voor de patiënt als de hulpverlener.

Een hele zorg minder…

Zorg kan én mag niet stilstaan. Dat begrijpt Joheco als geen ander. Daarom is Joheco altijd proactief bezig om mogelijke beveiligingsrisico’s in uw systemen op te sporen. We houden uw software up-to-date, voeren firewallcontroles uit en zien toe op uw gebruikersrechten. Dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Projectbeheer

Joheco neemt graag de leiding. We nemen u werk uit handen en begeleiden projecten op een persoonlijke en gestructureerde manier. Daarbij houden we altijd rekening met uw budget. Door de korte lijnen, volledige documentatie en gecertificeerd personeel werken we heel overzichtelijk en efficiënt. Een samenwerking met Joheco is glashelder, ook in de zorgsector!