Oplossingen
Jasper
Netwerkbeheerder
Net even een stapje meer doen voor de klant

IT oplossingen voor de

Tandarts

IT Oplossingen voor in de tandartspraktijk

De afgelopen jaren heeft Joheco ruime ervaring opgedaan bij tandartspraktijken. Voor uw praktijk leveren wij een totaaloplossing. En als u dat wilt, op maat gemaakt.

Solo of groepspraktijken

Om in uw solo- of groepspraktijk optimaal te kunnen werken met software voor de patiëntadministratie, verzorgt Joheco voor u een netwerk met eventueel een server. Heeft u meerdere praktijken? Dan zorgt Joheco dat u vanuit de eigen cloud overal gemakkelijk kunt inloggen en dat u altijd werkt met de laatste updates. Wordt de praktijk groter of juist kleiner? Dan kunt u per maand gebruikers toevoegen of opzeggen.

Proactieve controle

Joheco controleert uw server, werkstations en back-ups 24 uur per dag . Bovendien verzorgen we de updates. En waar u ook ter wereld bent, u logt eenvoudig in en checkt uw agenda en e-mails. Uiteraard op een veilige manier. Door Joheco’s proactieve controle zijn eventuele storingen en problemen al opgelost voordat u het zelfs maar heeft gemerkt. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen praktijk!

Werken met Robadent dankzij Joheco

Veel tandartsen maken gebruik van de software van Robadent. Het programma vervangt het gedateerde kaartensysteem voor de patiëntadministratie en daardoor werkt u een stuk efficiënter! Joheco werkt intensief samen met Robadent en kan daardoor een optimale oplossing voor u verzorgen. De communicatie verloopt dan snel en soepel, zonder dat u zich daarvoor hoeft in te spannen.