Oplossingen
Albert
Technisch adviseur
Niet voor een gat te vangen en vasthoudend, maar altijd met een lach.

IT oplossingen voor het

onderwijs

IT oplossingen voor in het onderwijs

Oplossingen voor in het onderwijs
Kinderen krijgen op steeds jongere leeftijd te maken met computers en technische snufjes. Dit gebeurt thuis, maar ook op school. Steeds vaker automatiseren scholen hun lesmethoden. Dit is een leuke en leerzame ontwikkeling, maar het is ook iets om in de gaten te houden.

Joheco beveiligt

Doordat kinderen al vroeg bekend zijn met computers, zijn ze ook snel in staat dingen op te zoeken, aan te passen en misschien zelfs wel te kraken. U moet er niet aan denken dat dit gebeurt met proefwerken of cijferlijsten die op de schoolserver staan opgeslagen. Een goed beveiligd systeem is daarom een must. Uw server moet zodanig beveiligd zijn dat hij alleen toegankelijk is voor degenen die er ook echt wat te zoeken hebben. Joheco zorgt hiervoor.

Het digitale schoolbord

Herinnert u zich dat grote, zwarte schoolbord nog, waar de meester of juf met krijtjes op schreef? Dat is nu toch echt verleden tijd! In de basisschoolklassen vindt u tegenwoordig een digitaal schoolbord. Veel meer van deze tijd en het maakt de lessen een stuk energieker! Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor kleine als grotere groepen of zelfs voor individuele lessen. Joheco bespreekt de mogelijkheden graag met u.

Betrouwbaar en betaalbaar

In het onderwijs bent u afhankelijk van landelijke, politieke besluiten. Daarom is er vaak een beperkt budget beschikbaar voor de infrastructuur en het beheer van geautomatiseerde systemen. Joheco is hiervan op de hoogte en houdt er altijd rekening mee. Door centrale oplossingen zorgen we dat scholen met meerdere vestigingen veilig samenwerken en profiteren van IT-beheer op afstand. Eventuele problemen lossen we snel op. En dat alles voor een vast bedrag per maand. Zo creëren we een betaalbare basisinfrastructuur.