IT oplossingen voor het

Midden- en Kleinbedrijf

IT oplossingen voor het MKB

Een directeur van het MKB heeft het druk met allerlei werkzaamheden in en rond zijn bedrijf. Voor telefonie, internet, de servers en alle overige automatisering kiest hij daarom vaak voor de makkelijkste of snelste weg. En zodra alles is geregeld, vertrouwt hij op de systemen en de service van de leveranciers.

Geen zorgen

Bij Joheco kunt u voor al uw automatiseringssystemen terecht, van telefonie tot beveiligde internetverbinding en servermonitoring. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij bieden u een contract met een vaste prijs. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw systemen. Wij zorgen dat het werkt!

Joheco als kenniscentrum

Joheco werkt met ervaren en gecertificeerde IT’ers. We weten waarover we praten. Daardoor kunnen we u wijzen op gevaren en mogelijkheden in uw automatiseringsbeleid. We denken pro-actief met u mee. En die kennis houden we niet voor onszelf: regelmatig organiseren we themasessies waar we actuele thema’s uit onze branche bespreken. Hier hoort u alles over nieuwe producten en technieken en krijgt u een beeld van wat er allemaal mogelijk is. De themasessies kunt u vrijblijvend bijwonen. Houd onze website en agenda goed in de gaten!

Actuele netwerkdocumentatie

Een vaste contactpersoon is wel zo handig. Dat vinden we bij Joheco ook! Daarom krijgt u altijd een vaste professional van Joheco toegewezen, die uw bedrijfssituatie goed kent en weet waar uw prioriteiten en wensen liggen. Is uw contactpersoon tijdelijk niet beschikbaar, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte? Dan pakken we onze nauwkeurige documentatie van uw netwerk erbij. Hierdoor hebben we binnen korte tijd parate kennis van uw netwerk en server en beantwoorden we uw vragen snel en duidelijk.

Veiligheid voorop

De veiligheid van uw bedrijfsnetwerk is enorm belangrijk. Joheco heeft vanaf haar oprichting één voorwaarde: we doen geen concessies op het gebied van veiligheid en bescherming van uw gegevens. Dit betekent dat we uw netwerk real-time monitoren en gemaakte back-ups controleren. Ook kunnen we uw netwerk zo inrichten dat er meerdere gebruikersniveaus zijn. U bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien. Joheco zet alles op alles om u veilig en efficiënt te automatiseren!