Oplossingen
Vincent
Technisch adviseur
Een goed gedegen advies = de oplossing voor op en out-of-the-box denken.

IT oplossingen voor de

Dienstverlening

IT oplossingen voor de dienstverlenende sector

In de dienstverlenende sector is het werken met computers en door computers aangestuurde systemen meer regel dan uitzondering. De computers kunnen niet zomaar worden uitgezet, maar de harde schijf kan wel degelijk crashen! Dit geldt voor zowel de commerciële als de niet-commerciële dienstverleners. En van eenmansbedrijven tot zeer grote ondernemingen.  

Joheco begrijpt u

De medewerkers van Joheco spreken duidelijke taal. We leggen complexe situaties uit op een manier dat iedereen ze begrijpt. En we denken altijd met u mee. Dat werkt wel zo handig, want u moet vaak lastige beslissingen nemen over uw IT-oplossingen. Belandt u onverwacht toch in een lastige situatie door problemen met uw netwerk of server? Dan biedt Joheco u support. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gewoon omdat we begrijpen dat u afhankelijk bent van een betrouwbaar netwerk met een snelle verbinding.

Centraal geregeld

Joheco heeft verschillende diensten voor beheer op afstand en monitoring. Maar we zijn er ook in gespecialiseerd bedrijven met meerdere vestigingen te ondersteunen. We zorgen dat u optimaal en snel kunt werken, vanaf één centrale serverlocatie. Alle vestigingen bezoeken om uw automatisering te beheren? Dat is vanaf nu niet meer nodig! Ook kunt u gemakkelijk vanuit huis of vanuit het buitenland werken met uw mobiele telefoon, laptop of tablet. We verzorgen een eigen inlogcode en managed token, waarmee uw veiligheid altijd gewaarborgd is.

No worries

Geen stress naar aanleiding van uw automatisering. Daar zorgt Joheco voor. Uitstekende veiligheidsmaatregelen, back-up oplossingen en real-time monitoring zorgen voor de continuïteit van uw apparatuur. Wel zo handig in de dienstverlenende sector!