Oplossingen
Dejan
Netwerkbeheerder
Problemen bestaan niet, uitdagingen wel!

IT oplossingen voor de

Bouw

IT Oplossingen voor in de bouw

Joheco richt zich niet alleen op geautomatiseerde systemen en monitoring, maar ook op concrete producten. Een mooi voorbeeld vindt u in de bouwsector.

Op de bouwplaats

Waar werk in uitvoering is, zijn veel mensen te vinden. Iedereen heeft zijn eigen taak en loopt door elkaar heen. Op een bouwplaats is dat niet anders. De werklui voeren hun werk vakkundig uit, bergen de bouwmaterialen goed op en sluiten het terrein af als ze klaar zijn met werken. Maar helaas verdwijnen er regelmatig materialen van de bouwplaats.

Verplaatsbare camera

Om diefstal tegen te gaan en onduidelijkheden op te lossen bedacht Joheco een verplaatsbare camera. Deze is te huur bij een bouwverhuurbedrijf. De camera bevindt zich in een doos met een draadloze verbinding, waardoor hij aansluiting maakt op een netwerk. U kunt de beelden op afstand bekijken. In tegenstelling tot vaste camera’s hangt u deze camera eenvoudig overal op. Vordert de bouw? Dan verplaatst u de camera gewoon mee.

Werkplekken in de cloud

Bent u werkzaam in de bouwsector? Dan weet u dat een groot deel van de medewerkers continu onderweg is van het ene naar het andere project. Efficiënt werken is de norm, om de vooraf ingecalculeerde uren niet te overschrijden. Voor mensen die veel onderweg zijn is een werkplek in de cloud de oplossing. Hiermee heeft u de vrijheid om overal te werken waar en hoe u dat wilt, veilig en vertrouwd. Dankzij de service van Joheco hoeft u zich geen zorgen te maken om nieuwe softwareupdates, antivirusbeveiliging en back-ups. Daar zorgen wij voor.

Altijd bereikbaar

Mensen die altijd onderweg zijn moeten kunnen terugvallen op een goede telefoonverbinding. Met de zakelijke HIP telefonie service van Joheco bent u overal bereikbaar op één nummer: zowel vast als mobiel. Bellen gaat via internet, waardoor u direct gebruik maakt van ons hoogwaardig telefonienetwerk. Geen dure investering in een telefooncentrale, maar wel kwaliteit! En dat met lage gesprekskosten en ultieme betrouwbaarheid. Groeit of krimpt uw organisatie? Dan past u het abonnement daar heel gemakkelijk op aan. Joheco bekijkt graag samen met u de voordelen.