Infrastructuur
Jobert
Algemeen directeur
Haal alles eruit wat erin zit!

Office

Control

Office Control

Joheco wil dat u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en probleemloos kunt uitvoeren. Daarom regelen we alles voor u rondom uw office control. We zorgen ervoor dat al uw apparaten gemakkelijk en centraal te bedienen zijn.

U moet goed kunnen werken op uw kantoor. Goede verlichting, muziek, airco, beamers en andere voorzieningen zijn daarbij onmisbaar. Maar als u alle apparatuur in huis heeft, moet het ook nog naar behoren gebruikt worden.

Centraal te bedienen

Stelt u zich eens voor dat u al die verschillende apparatuur in één pand, of zelfs in één ruimte, individueel moet bedienen. Dat is een flinke aanslag op uw kostbare tijd. Daarom bieden wij u een centraal bedieningssysteem. Eén kastje aan uw muur betekent controle over alle apparatuur. En het werkt ook nog eens heel gemakkelijk. Bent u al thuis en vergeten of u het licht of de airco heeft uitgedaan? Geen probleem. U logt in met uw iPhone of iPad en bedient op afstand uw ruimtes.

Verbruiksmeter

Ook maakt Joheco het mogelijk om uw verbruik te monitoren. Hierdoor krijgt u inzicht in het verbruik van stroom, gas en water. Door het eenvoudige klimaatbeheer en andere office controlvoorzieningen is het mogelijk uw verbruik drastisch te verminderen.

Voor één of meerdere ruimtes

Joheco verzorgt de gebouwautomatisering voor uw hele pand. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om verschillende ruimtes apart te automatiseren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor uw vergaderruimte. Joheco adviseert u er graag over.