Telefonie

Telefonie

Een goed telefonienetwerk is onmisbaar binnen een bedrijf. En ook voor telefonie bent u bij Joheco aan het juiste adres! Wij ondersteunen u met diverse diensten en de beste producten.

Vaste telefoons en smartphones

Joheco levert zakelijke telefoons van hoogstaande merken, waardoor uw bedrijfsnetwerk optimaal functioneert. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement op nummer af te sluiten. Dit nummer is niet gekoppeld aan het vaste toestel op uw bedrijfslocatie, maar aan de persoon aan wie het abonnement toebehoort. Zo bent u zowel vast als mobiel op hetzelfde telefoonnummer te bereiken en communiceert de nummerherkenning één nummer. Op zoek naar een smartphone? Ook dat is mogelijk. We leveren toestellen van meerdere merken en zorgen voor de juiste configuratie tussen uw smartphone en overige apparatuur.

Beeld- en vergadertelefoons

Minder op de weg, maar toch overal bij zijn? Beeldbellen maakt uw wereld groter. Hoge kwaliteit beelden vliegen  via de betrouwbare Joheco –internetverbindingen van en naar uw toestel. Zelf eens proberen? Op het kantoor van Joheco staan diverse testmodellen. Kom ze gerust eens proberen en ervaar het zelf!