MAAK NU GRATIS KENNIS MET CISCO MERAKI

Maak nu gratis kennis met Cisco Meraki!


PROBEER HET NU GRATIS!
Joheco Automatisering biedt nu tijdelijk een gratis access point aan van Meraki. Dé ideale manier om kennis te maken. Vul snel het formulier in onder aan deze pagina en lees verder over de vele mogelijkheden met Meraki oplossingen.

Een veilige en stabiele WiFi verbinding is belangrijk. Joheco Automatisering is specialist op het gebied van Wifi verbindingen en heeft klanten in bijna alle sectoren. Van winkelketens, restaurants en hotels, evenement locaties, parkeerplaatsen en andere openbare ruimten tot scholen, overheidsgebouwen, trustkantoren en bouwplaatsen zorgen we voor een optimale beschikbaarheid en veilige draadloze internetomgeving.

Joheco Automatisering voert uitgebreide Wifi scans uit en inventariseert waar eventuele problemen in het draadloze netwerk zich bevinden en wat de oorzaken daarvan zijn. Vervolgens presenteren we een oplossing met de verbeterslag. Hierin is de apparatuur van Cisco Meraki vaak een belangrijk onderdeel van de oplossing.

Cisco Meraki is een producent van 100% Cloud gebaseerde netwerkoplossingen. De Meraki oplossingen kenmerken zich door eenvoudig beheer door middel van een uitgebreide management omgeving in de Cloud en extreem hoge veiligheid en capaciteit zonder de complexiteit van een traditioneel netwerk. Meraki oplossingen maken het beheren van moderne WiFi netwerken heel eenvoudig door uit te gaan van gebruikers, client devices en applicaties.

Het Meraki product portfolio bestaat uit:

> Wireless LAN (WIFI)
> Ethernet / Netwerk Switches
> Security appliances (zoals: VPN Firewalls)
> Mobile device management (MDM) oplossingen

VOORDELEN VAN CLOUD MANAGED WIRELESS?

Wat zijn de voordelen van het beheren van mijn draadloze netwerk(en) vanuit de Cloud?

> Snelle en eenvoudige installatie
> Centraal en overzichtelijk te beheren
> Geïntegreerd en altijd up-to-date
> Schaalt eenvoudig binnen zowel kleine als grotere complexe netwerken
> Verlaagt de operationele kosten

 

MOMENTEN OM UW HUIDIGE OMGEVING TE VERNIEUWEN?

Wat is een goed moment om mijn Wifi netwerk te vernieuwen?

> Huidige apparatuur is buiten garantie
> Huidige oplossing biedt te weinig functionaliteit
> Huidige oplossing is instabiel óf heeft slechte dekking
> Een verhuizing of uitbreiding van uw organisatie
> Een internet verbinding voor uw klanten of bezoekers beschikbaar wil stellen

WAAROM MERAKI?

De Meraki draadloze oplossingen bevatten een complete en robuuste set aan functionaliteit. Altijd inclusief, zonder daar extra kosten voor te maken. 

Centraal te beheren
Beheer uitgebreide WiFi implementaties van bijvoorbeeld meerdere vestigingen of grote oppervlakten vanuit één interface.

Bring Your Own Device
Identificeer verschillende devices en pas automatisch het toegangsbeleid aan voor deze gebruikersgroep of het apparaat type. (mobiel, tablet etc..)

CMX locatie statistieken
Duidelijke statistieken en informatie worden bijgehouden zoals het aantal personen dat uw locatie bezoekt, de  gemiddelde tijden van deze bezoeken en terugkerende bezoeken.

Applicatie beschikbaarheid
Prioriteer of beperk het gebruik van applicaties binnen uw netwerk

High Capacity 802.11ac ondersteuning
RF optimalisatie met real-time spectrum analyse zorgt voor een snelle en stabiele draadloze verbinding in dichte en veeleisende omgevingen.

Automatische signaal optimalisatie
Meraki Wifi oplossingen kunnen automatisch uw Wi-Fi netwerk optimaliseren door het meten van gebruik van de kanalen, de signaalsterkte, de doorvoer snelheid en mogelijke interventies.

Optimaal beveiligd
Meraki apparatuur detecteert kwetsbaarheden en aanvallen op het hele netwerk en alle kanalen.

Identiteit gebaseerde firewall
Op basis van de gebruikers categorie is het mogelijk om automatisch firewall en toegangsregels, VLAN-tags en, of bandbreedte grenzen of beperking toe te wijzen aan gebruikers.


LOCATIE STATISTIEKEN

Met Meraki WiFi producten is het mogelijk om real-time locatie statistieken te verzamelen.


Bluetooth Beacons
Door geïntegreerde Bluetooth 4.0 technologie is het mogelijk om met iBeacon en andere customer engagement applicaties te communiceren.


WiFi met Facebook Login
Door integratie van Facebook is het mogelijk om uw bezoekers toegang te geven tot uw WiFi netwerk door ze te laten inloggen via Facebook. Met de Facebook pagina van uw organisatie als startpagina kunnen gebruikers verhalen en foto’s delen en daardoor uw organisatie promoten door virtuele mond-tot-mond reclame.

  

PROBEER MERAKI NU GRATIS!

Bij Joheco gaan we zelfs zo ver, dat we u nu de mogelijkheid bieden om gratis een access point van Meraki te ontvangen. Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op met  instructies om het product te ontvangen.

Contact