Zakelijke

DSL

Zakelijk DSL

U gebruikt het internet voor steeds meer zaken. Denk bijvoorbeeld aan thuiswerken, online meetings, video on demand, telefoneren of om te pinnen. Dit vraagt om een slimme, betrouwbare verbinding. U wilt tenslotte altijd kunnen werken.

Digital Subscriber Line

DSL staat voor Digital Subscriber Line. Dit betekent dat er snelle datatransmissies over de koperen telefoonlijn lopen. De kwaliteit van de verbinding is afhankelijk van de kwaliteit van de koperdraad. En van de lengte van de koperdraad tussen de nummercentrale en uw aansluitadres.

Joheco DSL zakelijk

Joheco DSL zakelijk biedt u het voordeel van een permanente verbinding. U heeft de keus uit de asymmetrische of de symmetrische techniek (ADSL of SDSL). De SDSL variant kan ook gestapeld worden voor nog meer snelheid. Maar er is meer mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld een 2de kanaal op dezelfde lijn creëren zonder overboeking. Ideaal voor telefonie met hoge kwaliteitsgarantie. Laat u gerust eens vrijblijvend door Joheco adviseren! Heeft u internationale activiteiten? Dan zorgt Joheco dat u een betrouwbaar bedrijfsnetwerk krijgt, gekoppeld aan uw vestiging in Nederland.