VaMo

Vast Mobiel Integratie

Vast Mobiel Integratie

De medewerkers van uw organisatie hebben vaak meerdere telefoontoestellen waarop ze te bereiken zijn: zakelijk mobiel, vast en privé. Dat kan soms best onhandig zijn. Met Vast Mobiel Integratie wordt ieder mobiel toestel onderdeel van de vaste telefooncentrale. Er wordt dus altijd gebeld op en met dat ene zakelijke nummer.

Werkt op ieder toestel

Vast Mobiel Integratie werkt op iedere mobiele telefoon, van een eenvoudig toestel tot de nieuwste smartphone. Via een speciale simkaart wordt het toestel onderdeel van de vaste telefooncentrale. Hier hoeft geen app aan te pas te komen. Ook carkits kunnen worden opgenomen in de telefooncentrale.

Belstatus is altijd zichtbaar

Met Vast Mobiel Integratie is de belstatus van de medewerker altijd zichtbaar. De receptioniste kan zo direct zien of een medewerker in gesprek is of niet. Ook van uw collega’s ziet u of ze bereikbaar zijn.

Mogelijkheden

Het is met Vast Mobiel Integratie mogelijk om conference telefoongesprekken op te zetten. Ook doorverbinden met behulp van sneltoetsen is geen enkel probleem. Korte voorkeursnummers voor collega’s kunnen eveneens worden ingesteld. En iedere medewerker heeft één voicemailbox.

Flexibeler werken

De integratie van vaste en mobiele telefonie stelt medewerkers van uw organisatie in staat flexibeler te werken. Ze zijn namelijk op één vast nummer te bereiken, zowel op hun vaste als op hun mobiele toestel. Dit komt ten goede aan de productiviteit. Bovendien draagt Vast Mobiele Integratie bij aan de professionele uitstraling van uw organisatie.