Managed

Token

Managed Token

Tegenwoordig moet u voor steeds meer diensten een wachtwoord instellen. Veel mensen kiezen dan uit gemak voor heel eenvoudige wachtwoorden, of gebruiken hetzelfde wachtwoord op allerlei plaatsen. Ook wordt een bestaand wachtwoord maar zelden vervangen.

Veilige en moderne beveiliging

Joheco begrijpt heel goed hoe lastig het werken met wachtwoorden is. We zien dat elke dag om ons heen. Toch moeten uw gegevens goed beveiligd zijn. De oplossing? Een managed token! Daarmee heeft u altijd toegang tot uw beveiligde gegevens zonder dat u met allerlei verschillende wachtwoorden hoeft te werken. U onthoudt één wachtwoord. Met dat wachtwoord en uw telefoon logt u in op de server van Joheco. Een speciaal softwareprogramma van Joheco stuurt vervolgens een wachtwoord naar u toe. Dat gebruikt u op dat moment, maar hoeft u nooit te onthouden of opnieuw te gebruiken.

Service per maand

Joheco biedt deze oplossing aan als vaste service per maand. Het programma dat de codes genereert kan als software uitgevoerd op uw smartphone. U neemt een abonnement per maand af, voor de prijs van 8 euro. Joheco biedt het product ook als hardware aan.