CCWS

Cisco Cloud Web Security

Cisco Cloud Web Security

U wilt veilig kunnen internetten. Maar in onze moderne en complexe communicatiewereld liggen virussen, malware en andere online bedreigingen op de loer. Ze kunnen uw systeem lelijk besmetten. Met Cisco Cloud Web Security bent u verzekerd van veilige toegang tot het internet. En dus van een schoon systeem. 

Beschermd tegen de nieuwste malware

Cloud Web Security is een geavanceerde dienst van Cisco en biedt permanente beveiliging tegen malware en andere online bedreigingen. Cisco heeft ’s werelds grootste netwerk op het gebied van het detecteren van online bedreigingen. Malware wordt real time gescand. Iedere drie tot vijf minuten krijgt het systeem een update. En virusuitbraken worden direct herkend en bestreden. Hierdoor bent u met Cloud Web Security verzekerd van veilig internet.

Ook voor web 2.0

Niet alleen voor ‘normaal’ internetgebruik biedt Cloud Web Security bescherming. Ook web 2.0 diensten zoals Facebook en meer dan 150.000 apps zoals Facebook Games worden scherp in de gaten gehouden.

Gemakkelijk te implementeren en voordelig

Cisco Cloud Web Security is een web based dienst en is daarom gemakkelijk te implementeren binnen uw gehele organisatie. Ook is Cloud Web Security van Cisco zo’n 30 tot 40 procent voordeliger dan producten die lokaal moeten worden geïnstalleerd.

Eenvoudig en centraal te beheren

Doordat Cloud Web Security een dienst is ‘in the cloud’ is het eenvoudig en centraal te beheren. De beheerders hebben de mogelijkheid om verschillende rapportages te maken over de veiligheid van het internetverkeer. Zo heeft u direct zicht op mogelijke problemen en kunt u als dat nodig is het beveiligingsniveau opschroeven.