Diensten
Albert
Technisch adviseur
Niet voor een gat te vangen en vasthoudend, maar altijd met een lach.

Managed

Printing

Managed Printing

Joheco levert alleen de beste producten met een goede garantie. Bijvoorbeeld multifunctionele printers. Maar we zorgen ook dat al uw apparatuur zo goed mogelijk geconfigureerd is: de server, printers, computers en mobiele telefoons. Zo werkt alles probleemloos samen.

Meer dan alleen printen

Met multifunctionele printers kunt u meer doen dan alleen printen. Zoals uw documenten scannen en direct doorsturen via e-mail. Of de gescande bestanden direct in een database plaatsen. Om dit te realiseren, moet uw overige apparatuur goed ingesteld zijn. Daar zorgt Joheco voor. Wij zorgen dat er op uw server voldoende ruimte is voor deze printactiviteiten. En we configureren uw printer met de andere apparaten. Zo wordt het heel eenvoudig om vanaf uw smartphone te printen.

Archiveren en documentverwerking

Er bestaan verschillende softwareoplossingen die uw multifunctionele printer ondersteunen. Die versnellen het printproces of verminderen de administratieve lasten. Door slimme document- en tekstherkenning weet de printer namelijk zelf in welke database de gegevens van het gescande document moet worden opgeslagen. Joheco adviseert u graag over de mogelijkheden.