Zijn jouw medewerkers bewust van Cybercrime?

Wist je dat 25% van alle medewerkers in phishing e-mails trapt en daarmee gevoelige informatie blootlegt voor cybercriminelen? De beveiliging van elke organisatie is zo sterk als haar zwakste schakel. Op het gebied van ICT zijn medewerkers momenteel de zwakste schakel.

We verkleinen de veiligheidsrisico’s door iedereen in de organisatie hiervan bewust te laten worden en ze te informeren over hoe ze bij kunnen dragen aan een veiligere ICT-omgeving.

Joheco heeft hier de oplossing voor: De Phishing Campagne & Awareness Sessie.
phishing-intro

De Phishing Test: Phishing e-mail op maat

De phishing Test bestaat uit een Phishing e-mail, op maat gemaakt. Deze mail wordt naar de betrokken medewerkers gestuurd. In deze mail wordt de medewerker gevraagd op een link te klikken waarna hij/zij verschillende gegevens in moet vullen. Het gewenste resultaat is dat deze mail als phishing wordt beschouwd en niet als zodanig ingevuld wordt.

De Awareness Sessie: Resultaten en kennis

De Awareness Sessie bestaat uit een actieve presentatie waarin onze expert verschillende vragen stelt aan de medewerkers. Na het stellen van deze vragen zal de expert een korte uitleg geven van actuele cybercrime voorbeelden, tips en tricks. Naderhand bespreekt de expert de vragen nogmaals en kunnen medewerkers op sommige antwoorden terugkomen. Na deze presentatie zal de expert de resultaten bespreken van de Phishingtest.
 
Je kan ervoor kiezen om het hele pakket te nemen waardoor je optimaal beschermd bent tegen Cybercriminelen. Ook bieden we je losse pakketten aan zoals een Phishing test en/of een Awareness sessie. 

Maak nu een afspraak en voorkom Cybercrime

Wil jij direct inzicht in de kennis van jouw medewerkers omtrent Phishing? Heb jij het idee dat jouw medewerkers een opfriscursus nodig hebben op het gebied van Cybercrime? Maak dan nu een afspraak via www.joheco.nl/afspraak. 
 
Wil je meer informatie over de Phishing Campagne & Awareness Sessie, of ben je benieuwd naar de kosten van dit pakket? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang de flyer Security Awareness in je mailbox. Je kan ook contact opnemen met Joheco via 0252-240 190 of stuur een mail naar marketing@joheco.nl.
 

Ja, ik wil graag de flyer Security Awareness ontvangen:

arrow_back Terug naar overzicht