Windows Virtual Desktop: Optimaal samenwerken

Ben je op zoek naar een simpele en veilige manier om jouw medewerkers op afstand te laten (samen)werken? Wil je de productiviteit van jouw medewerkers verhogen? Dat kan met de Windows Virtual Desktop. Deze virtuele werkplek verbetert de gebruikerservaring van jouw medewerkers. Hiermee is veilig thuiswerken en werken op afstand snel geregeld. Daarnaast is deze dienst beschikbaar op elk platform en op alle devices.

pexels-ivan-samkov-4240571
De Windows Virtual Desktop (WVD) is een uitgebreide, Cloud-gebaseerde virtualisatiedienst voor desktops en applicaties. De dienst draait op het Microsoft Cloud-computing platform en levert complete desktops met diverse besturingssystemen, waaronder Windows 7, Windows 10 en Windows Server. De virtuele werkplek, die met Windows Virtual Desktop wordt gerealiseerd, is veilig, modern en mobiel. Hierdoor voldoe je aan de hoge veiligheidseisen en wordt de druk op IT aanzienlijk verlaagd.
 
Naast de veiligheid en mobiliteit heeft de WVD nog meer voordelen. Hieronder worden enkele voordelen toegelicht:
 
  • Kostenbesparing. Microsoft Virtual Desktop is een werkplek-as-a-service en draait volledig in de Microsoft Cloud. Hierdoor heb je geen hardware-investering meer nodig.
  • Toekomstbestendig. Microsoft onderhoudt de complete back-end van Windows Virtual Desktop. Hierdoor zijn hardware- en software-updates en –inrichting verleden tijd.
  • Snellere implementatie. Je neemt WVD af als een dienst. Hierdoor is het niet meer nodig om hardware aan te schaffen, hele farms in te richten, te testen en te onderhouden. De basis richt je vaak in een dag in. Daarna maar je de werkplekinrichting in orde.
  • Flexibel en schaalbaar. WVD is erg flexibel en schaalbaar. Je voegt, tijdens drukbezochte kantoordagen, tijdelijk extra medewerkers, eenvoudig extra capaciteit toe. Ook als het rustiger is, zoals tijdens feestdagen, weekenden en tijdens vakanties, schaal je eenvoudig de capaciteit af.
  • Alles in één. Met Windows Virtual Desktop krijg je één oplossing voor mail, OneDrive, Microsoft Teams en SharePoint. Je hebt een complete virtuele werkplek op basis van Windows 10. Hierdoor zijn jouw medewerkers verzekert van een veilige werkplek. Overal en altijd.
 
Dit zijn zeker niet de enige voordelen van WVD. Ben je benieuwd of de Windows Virtual Desktop iets voor jouw bedrijf is, neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze dienst.

Start vandaag met Windows Virtual Desktop! 

Voldoet jouw huidige werkplek niet meer of is deze aan vervanging toe? Wil je de nieuwste security integreren en een veilige werkplek bieden aan al je medewerkers, op kantoor en thuis? Dan is Virtual Desktop de beste oplossing voor jouw bedrijf.
 
Als Microsoft Gold Partner kennen we alle ins & outs, alle nieuwe features en staan we direct in contact met de Microsoft WVD product group. Hierdoor kan Joheco je bedrijf adviseren en begeleiden bij de implementatie van de optimale virtuele werkplek. Vul onderstaand formulier in en we adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen komen we verder!

Ik ben geïnteresseerd in de Windows Virtual Desktop:


arrow_back Terug naar overzicht