What The Hack

De digitale transformatie van onze maatschappij dendert in duizelingwekkend tempo door. Joheco vindt de innovaties op vele gebieden geweldig, maar sommige ontwikkelingen hebben ook nadelige gevolgen, bijvoorbeeld de toenemende cybercriminaliteit die hiermee gepaard gaat. De maatschappelijke impact is groot en onvoorspelbaar.

Bewustwording onder jongeren

Eén van de zwakste schakels in de ICT-keten is menselijk handelen. Veel mensen kunnen de snelle digitale ontwikkeling nauwelijks bijhouden. Maria Genova heeft daarom een boek geschreven genaamd 'What The Hack' waarin het personage André te maken krijgt met hackers en cybercriminelen. Het boek creëert op een toegankelijke manier digitale bewustwording onder jongeren.

Wat het boek van Maria Genova zo bijzonder maakt is de eenvoud waarmee ze de gevaren op het internet schetst. In begrijpelijke taal maakt ze je wijzer én geeft ze je praktische tips die je helpen beschermen tegen de meest voorkomende vormen van cybercrime. Het boek is natuurlijk een momentopname in een wereld die zich hard doorontwikkelt. Het moet vooral zoveel mogelijk mensen bewust maken.

Deel dit bericht met collega's en bekenden, zodat zij geen slachtoffer worden van cybercrime.


What the hack
arrow_back Terug naar overzicht