VoIP verbeteringen en integraties

Hoe beter je communicatie inregelt, hoe meer rendement je behaalt. Dit rendement strekt verder dan inkomsten. Denk aan verhoogde motivatie bij je medewerkers die soepel willen samenwerken. Maar denk ook aan tevreden klanten en prospects die goed en snel willen worden geholpen. Slaag je daarin, creëer je slagkracht binnen je organisatie, en ambassadeurs daarbuiten. In deze blog lees je meer over de verbeteringen en integraties voor VoIP telefonie (HIP) die de afgelopen periode beschikbaar zijn gekomen.

I AM gaat over in Cisco Webex

Van goed naar beter: I AM (softphone) wordt vervangen door Webex Base. Alle I AM gebruikers kunnen direct overstappen op Webex Basis. Webex Basis heeft dezelfde functies en specificaties als I AM.

I AM wordt uitgefaseerd en vanaf begin dit jaar worden er geen updates meer verzorgd. In het najaar van 2022 moeten alle I AM gebruikers omgezet zijn naar Webex. Inloggen in I AM is na deze periode niet meer mogelijk.
End-of-Life HIP Receptionist

HIP Receptionist is reeds End-of-Sale. In het najaar gaat HIP Receptionist End-of-Life. Klanten die nog gebruik maken van de oude client worden overgezet van de oude naar de nieuwe client HIP Receptionist+.

VaMo over 4G live

Met gepaste trots delen wij mee dat vanaf begin dit jaar VaMo over 4G live is gegaan! Hiermee wordt het mogelijk om met Vast-Mobiel integratie (VaMo) over het 4G netwerk te bellen waardoor we een grote stap maken naar een veel hogere audiokwaliteit. Daarnaast krijgt de gebruiker extra functies zoals het tonen van namen bij interne gesprekken op het display van de smartphone.

Doe de gratis VoIP scan

Joheco helpt graag om de bereikbaarheid en communicatie binnen je bedrijf te optimaliseren. Dit doen we door middel van een gratis VoIP scan. In deze VoIP scan bekijken we op basis van de informatie die wij tot onze beschikking hebben hoe goed de communicatie bij jouw organisatie georganiseerd is. Samen gaan we in gesprek over wanneer, waar en hoe je bereikbaar wil zijn en wat daarvoor nodig is. De mogelijkheden zijn eindeloos om optimaal samen te werken en bereikbaarheid te stroomlijnen met bedrijfsprocessen. Joheco kijkt naar je organisatie, haar doelen en legt een schaalbaar fundament.

De VoIP scan vraagt 30 minuten van je tijd en geeft inzicht in de connectiviteit, veiligheid en bereikbaarheid van je organisatie. Een must voor elke serieuze ondernemer die efficiënter wil communiceren. Plan hier een gratis en vrijblijvende VoIP scan in.

 

arrow_back Terug naar overzicht