De Top 10 van CES 2020 - Deel 3

Allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar. Je zal wel denken, waar blijft nou die uitnodiging voor de jaarlijkse Blue Monday Borrel. Dit jaar gaan we dit anders aanpakken. Het is namelijk zo. Joheco bestaat dit jaar 30 jaar. Dit willen wij groots vieren. Op dit moment zijn wij druk bezig met de organisatie van dit feest. In de komende weken komen wij met meer informatie. Volg onze Linkedinpagina en Twitterpagina om op de hoogte te blijven.

De Top 10 van CES


Stefan en Jobert waren in de tweede week van januari in Vegas voor de jaarlijkse beurs CES. De Consumer Electronics Show is de grootste beurs op het gebied van tech. Van smartphones tot vliegende auto's en van opvouwbare computers tot toiletten met AI. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op deze beurs. Jobert en Stefan hebben meer dan 100 km gelopen, honderden startups bezocht en naar aanleiding van deze beurs een top 10 gemaakt van de meest interessante en bijzondere ontwikkelingen en trends voor de nabije toekomst. In de komende blogs behandelen we de top 10:
 
In deze blog komt onze top 3 aan bod.

3. NEON Artificial Human


Op plaats 3 komt de Artificial Human NEON van Samsung. Samsung NEON laat gebruikers een eigen virtueel AR persoon genereren, voor entertainment doeleinden, maar ook voor films, TV’s, internet en andere apps.

2. Vision AVTR

 
Op plek 2: De Vision AVTR. Deze auto, gemaakt door Mercedes-Benz is geïnspireerd door de science fiction film 'Avatar'. Deze auto is ontworpen als een 'zero impact car' door de elektrische motor.
 
Opmerkelijke feiten van de auto:
De auto heeft geen stuur, maar wordt bediend door een console dat de auto met de bestuurder verbindt. De auto herkent de bestuurder aan hun hartslag en ademhaling. Als de bestuurder zijn hand optilt, dan ziet hij de menu opties geprojecteerd in zijn handpalmen. 

 

1. Delta scherm


Dan is het nu tijd voor nummer 1: Stel je voor, je loopt op een vliegveld. Je wil weten wanneer jouw vliegtuig vertrekt, maar er staan tientallen bestemmingen. Hoe kan je dit sneller en functioneler maken?
 
Het antwoord op deze vraag is het Delta scherm. Een scherm dat zich altijd vormt naar de persoon die ernaar kijkt. Het scherm toont individuele informatie in de taal die je spreekt. Zie alleen wat jij wil zien en het scherm past zich automatisch aan. 
 
 
Nu weet jij onze top 10 van de CES. Mis jij iets of heb jij een andere top 10 van CES, laat het ons weten via Twitter of LinkedIn met de hashtag #Joheco en #top10CES2020. Wil je één van de filmpjes uit de top 10 terugkijken, ga dan naar het Youtubekanaal van Joheco. Samen komen we verder. 

 

arrow_back Terug naar overzicht