De Top 10 van CES 2020 - Deel 2

Allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar. Je zal wel denken, waar blijft nou die uitnodiging voor de jaarlijkse Blue Monday Borrel. Dit jaar gaan we dit anders aanpakken. Joheco bestaat namelijk 30 jaar. Dit willen wij groots vieren. Op dit moment zijn wij druk bezig met de organisatie van dit feest. Volg onze Linkedinpagina en Twitterpagina om op de hoogte te blijven.


De Top 10 van CES


Stefan en Jobert waren in de tweede week van januari in Vegas voor de jaarlijkse beurs CES. De Consumer Electronics Show is de grootste beurs op het gebied van tech. Van smartphones tot vliegende auto's en van opvouwbare computers tot toiletten met AI. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op deze beurs. Jobert en Stefan hebben meer dan 100 km gelopen, honderden startups bezocht en naar aanleiding van deze beurs een top 10 gemaakt van de meest interessante en bijzondere ontwikkelingen en trends voor de nabije toekomst. In de komende blogs behandelen we de top 10.
 
In deze blog komen de nummers 7 tot en met 4 aan bod.

7. Manta 5


Op plaats 7 komt de Manta 5. S 'werelds eerste water bestuurbare elektronische fiets. Met deze E-Bike 'fiets' je niet op de weg maar over het water. Een heerlijke fullbody workout terwijl je op het water bent. Geen file, geen opstoppingen maar misschien wel op zijn tijd een nat pak. Oefening baart kunst zou ik maar zeggen. 

Heb jij een bedrijf aan het water, en krijg je vaak opmerkingen van klanten dat het druk is op de weg, of dat ze geen parkeerplek hebben kunnen krijgen voor de deur, stap dan over op de Manta. Calculeer er wel bij dat klanten even bij jou op locatie zich willen omkleden. 

 

6. Exoskelet

 
Op plek 6: De Exoskelet. Delta werkt samen met Sarcos Robotico om 's werelds eerste fullbody, zelf aangedreven en niet verbonden draagbare draagbare exoskelet, Guardion XO, te testen. Het is ontworpen om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd het risico op letsel te verminderen. 
 
De Delta Exoskelet zorgt er voor dat medewerkers veiliger kunnen werken en zwaardere objecten kunnen tillen. Dit scheelt niet alleen mankracht, maar ook tijd. 
 

5. Verzenddoos


Dan is het nu tijd voor nummer 5: De verzenddoos van Living Packets. Ik hoor je denken. Wat is er nou bijzonder aan een verzenddoos. Deze verzenddoos is zeker bijzonder. Zo is deze doos in 2 varianten verkrijgbaar. Daarnaast is deze doos overal te volgen door de chip die in de doos zit. Ook kan je door de knop op de doos gemakkelijk je pakket terugsturen. 
 
Ook milieutechnisch is deze doos bijzonder. Het automatische houdersysteem zorgt ervoor dat je product altijd op de juiste plek blijft zitten en dus heb je geen bubbeltjesplastic meer nodig. Ook bestaat de doos uit gerecycled materiaal waardoor je geen gebruik maakt van karton, plastic of schuim. 
 

4. Ballie robot van Samsung

Op nummer 4 en net buiten de top 3 staat de Ballie Robot van Samsung. Tijdens CES 2020 in Las Vegas werd de eerste grote stap richting de toekomst gezet.

Ballie is een gekleurde bal die rondrijdt door je pand, huis of bedrijf. Het apparaat volgt je ten alle tijden en luistert naar alle commando’s die je hem geeft. En wanneer je niet thuis bent? Dan houdt deze robot het pand voor je in de gaten. Ballie is de eerste stap in Samsungs zelfbenoemde Age of Experience.
CES-2020_Ballie-01
Dit waren de nummers 7, 6, 5 en 4 van onze top 10 van CES 2020. In de volgende blog gaan we deze top 10 afsluiten met onze top 3. Weet jij al wie er op 1 staat? Kom er snel achter. Ga naar https://www.joheco.nl/blogs/top10ces2020-0deel3-0-24364166087.

Heb jij een andere top 10 of wil je graag meer informatie over één van deze producten, laat het ons weten via onze Linkedin- of Twitterpagina.

 

arrow_back Terug naar overzicht