Persbericht: Secure Network as a Service, Powered By Cisco

Meraki-specialist Joheco Automatisering lanceert als eerste Nederlandse IT-dienstverlener de totaaloplossing ‘Secure Network as a Service’, Powered by Cisco

Hillegom - Joheco Automatisering, het automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, lanceert vandaag, in samenwerking met Cisco, de totaaloplossing: ‘Secure Network as a Service’. Hierdoor is Joheco de eerste IT-dienstverlener in Nederland die SNAAS aanbiedt, waardoor MKB-bedrijven voor een vast bedrag per maand gebruik kunnen maken van een veilig bedrijfsnetwerk.

SNAAS voordelen voor het MKB

Een veilig bedrijfsnetwerk, voor een vast bedrag per maand. Het pakket ‘Secure Network as a Service’ is een combinatie van sterke verbindingen, veilig netwerk, betrouwbare switching, snelle wifi en is geïntegreerd met Microsoft Azure. Jobert Lommerse, Algemeen directeur Joheco: ‘Dankzij de samenwerking met Cisco hebben we een alles-in-1-pakket samengesteld waardoor je als MKB-bedrijf je optimaal kan focussen op de dingen die belangrijk voor jou zijn. Geen zorgen meer om cybercrime of een slechte wifi-verbinding’, alles is geregeld met dit pakket’. Dit totaalpakket is al verkrijgbaar vanaf 200 euro per maand en beschikbaar vanaf 10 gebruikers.

Dit pakket biedt vele voordelen:

  • Een totaalpakket voor een vast bedrag per maand;
  • Een combinatie van sterke verbindingen, veilig netwerk, betrouwbare switching, snelle wifi en integratie met Microsoft Azure;
  • 4G Back-up;
  • Zakelijke wifi terwijl je thuiswerkt;
  • 24/7 support op afstand;
  • Eindgebruiker ondersteuning;
  • Optie om de huidige IT-afdeling te ondersteunen;
  • Geschikt voor bedrijven met pop-up-locaties.

Op maat gemaakt

Daarnaast kunnen klanten van Joheco deze totaaloplossing vrijblijvend uitproberen in de vorm van ‘Try & Buy’. Als het niet bevalt, dan zeg je het vrijblijvend op. Dat is nog niet alles. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om verschillende componenten afzonderlijk te huren of te kopen. ‘Als klant kan je ervoor kiezen om bepaalde bouwstenen van dit totaalpakket afzonderlijk af te nemen, hierdoor kunnen wij aanvullend ondersteunen en naast je eigen ICT-afdeling opereren. Hierdoor heb je als klant altijd de beste service’, aldus Jobert Lommerse.

Over Joheco

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een eigen vestiging in Hillegom werken ervaren IT-professionals op het gebied van advies, ondersteuning en IT-oplossingen. Verder helpt de onderneming haar klanten bij het bepalen van de juiste keuzes en garanderen van een hoge kwaliteit van implementatie en onderhoud.

Joheco is onderdeel van De Futureproof Group, een groep van ICT-ondernemingen die toekomstgerichte oplossingen biedt voor de zakelijke markt. De bedrijven binnen de groep vormen een krachtig samenwerkingsverband van zelfstandige IT-bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in deze totaaloplossing? Vul dan hieronder jouw gegevens in. Samen komen we verder.

 

arrow_back Terug naar overzicht