Nieuwjaarsborrel 'Blue Monday' was een groot succes!

De nieuwjaarsborrel ' Blue Monday' was een groot succes. Afgelopen maandag, 21 januari 2019 vond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van Joheco plaats. De bezoekers genoten met een hapje en een drankje van de vele sprekers zoals Michiel Steltman, Directeur Stichting Digitale Infrastructuur Nederland en Kars van Oijen, Adviseur / Project manager van Joheco. De top 10 van de Consumer Electronic Show (CES) 2019, gepresenteerd door Jobert Lommerse was de klapper van de avond. Het thema 'focus bevrijdt' stond centraal tijdens deze borrel. 

Focus bevrijdt!

Genodigden konden vanaf 16.00 uur deelnemen aan de borrel. Hier werd iedereen welkom geheten door Paul Brantjes, met een welkomstdrankje. Dit drankje werd aangeboden door RoutIT. De borrel werd officieel geopend door de presentator van de avond, Alex Nelissen. Om 17.10 uur was het tijd voor de eerste spreker. Michiel Steltman gaf zijn visie over de digitale transformatie voor het MKB in Nederland. Na elke spreker hadden gasten de mogelijkheid om met elkaar te netwerken. Vijn-Partyservice verzorgde de catering. De 'traditionele bitterballen' vielen erg in de smaak. 

Michiel Steltman-2

Nieuwjaarsborrel opening Alex Nelissen

HoloLens en Internet of Things

Tijdens de netwerkrondes werden er door Dropbox, RoutIT en Acronis verschillende presentaties gegeven over hun producten en de samenwerking met Joheco. Tevens werden er door medewerkers van Joheco demonstraties gegeven met behulp van 'de HoloLens en Internet of Things'. Een team van programmeurs gaf tekst en uitleg over het 'Klantportaal'. Hier was veel belangstelling en interesse voor.  

rondes demonstraties

Klantportaal uitleg

Joheco in het buitenland

Joheco was de tweede week van januari in Las Vegas om de beurs CES te bezoeken. Op deze beurs werden de allernieuwste technologische snufjes aan het grote publiek getoond. Tijdens de borrel presenteerde Jobert Lommerse de top 10 aan alle gasten.

Hieronder de top 10 hoogtepunten van de Consumer Electronic Show (CES) 2019, van 10 naar 1. 
10. Bakkerij Bot : Een robot die brood kan maken zonder enige handarbeid.
9. Solar Cow : Ouders in arme landen krijgen gratis toegang tot elektriciteit wanneer zij hun kinderen naar school laten gaan, in plaats van thuis te houden en te laten werken op het land. 
8. 360 graden helm : Een helm waarbij je in het verkeer 360 graden om je heen kan kijken door middel van camera's. 
7. Sport Technology : Technologie die ervoor zorgt dat je digitaal kan golfen, voetballen en darten. 
6. Yummly : Deze app maakt van alle 'leftovers' een recept voor een heerlijke, gezonde maaltijd. 
5. Widex - Fuel Cell Hearing Aid : Gehoorapparaat binnen 20 seconden opladen zodat je er24 uur lang gebruik van kan maken. 
4. Flessenopener (IoT) : Een flessenopener die precies bijhoudt wat er geschonken en gedronken is. 
3. Flexibele Schermen, oprolbaar TV scherm, mobiel met vouwscherm en papieren scherm
2. Robotic Delivery Dog : Een robot die pakketbezorgder is. 

En de winnaar van de avond is............ 1. Google Ride met AI / Home Automation en Voice Control. Een Google Experience in de vorm van een achtbaan. 

Top 10 CES
Daarna kwam Kars van Oijen aan het woord en vertelde hij op welke manier het thema van toepassing was voor Joheco. Tevens sprak Kars over Internet of things, Machine Learning, Robot Technologieen, kunstmatige intelligentie en Cyber crime. Kars vertelde dat de innovatiesnelheid hoog ligt. Nieuwe technieken en oplossingen denderen voorbij als een hogesnelheidstrein en je moet maar kijken in welke wagon je springt.

Of je nou kansen ziet of niet, vele zullen twijfelen over de keuzes en investeringen die gemaakt moeten worden ten aanzien van ICT. Het voordeel is dat Joheco ook dezelfde twijfel voelt. Maar Joheco ziet zichzelf als een hongerige innovatiewolf, waar de klant op kan vertrouwen. Waarom? Omdat Joheco de rust en de focus bewaard.

De borrel werd afgesloten met de derde en laatste netwerkronde. Het was een geslaagde borrel en Joheco kijkt uit naar volgend jaar. 

Kars presentatie
De borrel werd mede mogelijk gemaakt door Joheco Automatisering, Brantjeswijn, Vijn-Partyservice, BES Event Service, Dropbox, RoutIT, Acronis, Michiel Steltman en Alex Nelissen.

arrow_back Terug naar overzicht