Jouw laptop loopt mogelijk gevaar. Wat nu?

Microsoft is op 14 januari 2020 gestopt met de gratis beveiligingsupdates en software support voor Windows 7. Dit betekent dat Windows 7 niet langer meer ondersteund wordt door Microsoft. Wat betekent dit voor jouw organisatie en wat kan je nu nog doen. Wij hebben de oplossing.

keyboard-green-51415

Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Maak je gebruik van verouderde versies van Windows, dan zijn de betreffende apparaten kwetsbaar voor beveiligingsincidenten, non-compliance en reputatieschade. Als je deze verouderde versies wil blijven gebruiken, dan zijn de computers overgeleverd aan cyberaanvallen en datalekken. Windows 7 blijft gewoon werken, maar er worden geen beveiligingsupdates meer beschikbaar gesteld door Microsoft. Dit betekent dat als er een datalek in Windows 7 wordt gevonden, deze niet door Microsoft wordt opgepakt.
 
Daarnaast kan het nadelige gevolgen hebben voor je klantenbestand. Wet- en regelgeving en industrie- reguleringen zoals de AVG, ISO, HIPPA en PCI vereisen van alle bedrijven dat zij hun systemen goed beveiligen. Zonder beveiligingsupdates lopen jouw computers een groot risico en voldoen ze niet aan reguleringen en wetgeving.

Wat kan je nu nog doen?

Op dit moment wordt jouw Windows 7 niet meer ondersteund door Microsoft. De laptops en PC's die je gebruikt zullen kwetsbaarder zijn voor Ransomware aanvallen en datalekken. Wees niet getreurd, want wij hebben de oplossing. Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we verder.
 
arrow_back Terug naar overzicht