Joheco verlengt Partner-status Cisco en VMware

Joheco Automatisering heeft de Cisco Premier Partner-Status en de VMware Partner Connect Program-Status verlengd. Daarmee blijft Joheco tot een selecte groep resellers behoren, die bewezen hebben over uitgebreide kennis te beschikken om klanten te adviseren over netwerkapparatuur en -oplossingen van Cisco en verschillende Cloud Management oplossingen van VMware.

Joheco Automatisering levert totaal ICT-oplossingen voor het MKB waarvan Cisco Meraki en VMware belangrijke onderdelen zijn in de dienstverlening. Al jarenlang is Joheco een gewaardeerde partner van Cisco en VMware. “De afgelopen jaren zien we dat veel MKB-bedrijven de stap willen maken naar een sterker netwerk en Managed Cloud" aldus Ronald Lommerse, Commercieel directeur bij Joheco Automatisering. “Wij willen ze hierin ondersteunen, adviseren en begeleiden, en dat kan met deze oplossingen van VMware en Cisco.”

Het verlengen van de Cisco Premier Partner-Status is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Cisco en Joheco. Joheco beschikt over de kennis en kunde om het door Cisco ontwikkelde productportfolio op de juiste manier te introduceren en te implementeren binnen nieuwe en/of bestaande omgevingen van haar klanten. “Wij werken al jaren samen met Cisco en deze samenwerking gaat erg goed. Cisco stelt hoge eisen aan hun partners en dat vragen ze ook van hun eigen medewerkers, en dat voel je” aldus Ronald Lommerse.

Door het verlengen van de VMware Partner Connect Program-Status blijft Joheco de vrijheid houden om moderne applicaties te ontwikkelen en te implementeren, van het datacenter tot meerdere Cloud- en Edge-omgevingen. Hierdoor kan Joheco naadloos tussen omgevingen migreren en zorgt Joheco ervoor dat alle gegevens en applicaties veilig en beschermd blijven in elke Cloud. “Met VMware beschikken we over de flexibiliteit om een veel breder pakket aan oplossingen aan onze klanten te kunnen bieden” aldus Ronald Lommerse.

Joheco is naast Cisco- en VMware Partner ook Microsoft Gold Partner, Dropbox Partner, RoutIT Partner, VEEAM Pro Partner en HP Gold Partner. Ben je geïnteresseerd in éen of meerdere diensten van Joheco. Vul dan onderstaand formulier in. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

arrow_back Terug naar overzicht