Joheco Automatisering behaalt Premier Partner-status Cisco

Joheco Automatisering, hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, is door Cisco uitgeroepen tot Cisco Premier Partner. Daarmee treedt Joheco toe tot een selecte groep resellers, die bewezen hebben over uitgebreide kennis te beschikken om klanten te adviseren over netwerkapparatuur zoals routers, switches, firewalls en servers, en netwerkoplossingen van Cisco.
cisco_partner_premier_certified_cameo-global

Joheco Automatisering levert totaal ICT oplossingen voor het MKB waarvan Umbrella en Cisco Meraki belangrijke onderdelen zijn in de dienstverlening. Al jarenlang is Joheco een gewaardeerde partner van Cisco. “De afgelopen jaren zien we dat veel MKB-bedrijven de stap willen maken naar een sterker netwerk" aldus Ronald Lommerse, Commercieel directeur bij Joheco Automatisering. “Wij willen ze hierin ondersteunen, adviseren en begeleiden, en dat kan met de oplossingen van Cisco.”

Het behalen van de Cisco Premier Partner-status is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Cisco en Joheco. Joheco beschikt over de kennis en kunde om het door Cisco ontwikkelde productportfolio op de juiste manier te introduceren en te implementeren binnen nieuwe en/of bestaande omgevingen van haar klanten. “Wij werken al jaren samen met Cisco en deze samenwerking gaat erg goed. Cisco stelt hoge eisen aan hun partners en dat vragen ze ook van hun eigen medewerkers, en dat voel je” aldus Ronald Lommerse.

Met het behalen van de partner-status bewijst Joheco een grote technische expertise in huis te hebben wat betreft het adviseren, installeren, leveren en integreren van Cisco- en datacenter oplossingen. De Cisco Premier Status biedt klanten de zekerheid dat zij advies krijgen van een ervaren ICT-partner. Het Cisco Premier Partner-status vormt voor Joheco een uitbreiding op het dienstenportfolio binnen de gekozen netwerkstrategie. De status geeft Joheco bovendien rechtstreeks toegang tot de excellente Cisco Product Support Services, een wereldwijd team van Cisco-experts.

Over Joheco

Joheco Automatisering is hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een eigen vestiging in Hillegom werken ervaren IT-professionals op het gebied van advies, ondersteuning en IT-oplossingen. Verder helpt de onderneming haar klanten bij het bepalen van de juiste keuzes en garanderen van een hoge kwaliteit van implementatie en onderhoud.

Joheco is onderdeel van De Futureproof Group, een groep van ICT-ondernemingen die toekomstgerichte oplossingen biedt voor de zakelijke markt. De bedrijven binnen de groep vormen een krachtig samenwerkingsverband van zelfstandige IT-bedrijven.

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

arrow_back Terug naar overzicht