ISDN stopt ermee! Kijk nu naar het juiste alternatief

Het zal je niet zijn ontgaan, maar vanaf 2019 komt er een eind aan ISDN en PSTN. KPN heeft aangegeven dat zij de stabiliteit en kwaliteit van deze lijnen naar de toekomst niet meer kunnen garanderen. Daarom is dit nu het juiste moment om alvast na te denken over een alternatief. Eén van de voorbeelden is dat je bij Joheco nu je ISDN of PSTN verbinding kunt upgraden naar een toekomstvaste Hosted Telefonie oplossing.

Wat is Hosted Telefonie?

Wat is Hosted Telefonie? Met Hosted Voip Telefonie verplaats je je fysieke telefooncentrale naar de Cloud. Telefonie is dan geen hardware oplossing meer, maar een softwarematige oplossing. Het is de eerste stap naar volledig mobiel werken en optimale bereikbaarheid.

Daarom kies je voor Hosted Telefonie

Betalen naar gebruik: geen dure onderhoudscontracten en een lagere investering ten opzichte van een fysieke telefooncentrale.

Vast bedrag per maand: je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief automatische updates en upgrades.

Onbeperkt opschalen: groeit je bedrijf, dan schaal je Hosted Telefonie met gemak op. Bovendien is het mogelijk om gebruikers per jaar af te schalen.

Optimale bereikbaarheid: medewerkers zijn altijd bereikbaar op één telefoonnummer, waar ze ook zijn. Daarnaast zie je in één oogopslag welke collega’s beschikbaar zijn.

Volledige integratie: vaste telefonie, mobiele telefonie en IT kunnen volledig geïntegreerd worden via Hosted Telefonie.


Vanuit één interface de beschikbaarheid van je collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat en vanaf élke locatie

Combineer IAM om samenwerking te vereenvoudigen

Door IAM toe te voegen aan Hosted Telefonie kun je vanuit één interface de beschikbaarheid van je collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat (laptop, mobiel en meer). IAM werkt met je bestaande vaste en mobiele nummers, geïntegreerd in de telefooncentrale.

Alles in één = stappelkorting

Kies je ervoor om de gehele communicatieoplossing af te nemen, dan krijg je stappelkorting. Naast de extra korting helpen onze telefoniespecialisten om de oplossing in te richten voor jouw situatie en onderneming. Aanvullend op de functionaliteit en integratie geven we ook volledige inzicht in gebruik en belstatistieken.

Koppen bij elkaar steken?

Maak vandaag nog een afspraak met Joheco. We geloven niet in een gestandaardiseerde online checklist en komen graag bij je langs zodat we kunnen doorvragen. Na een brainstorm van anderhalf uur hebben we genoeg inzicht om je op weg te helpen.

arrow_back Terug naar overzicht