HP-specialist Joheco behaalt Gold Partner-Status HP Inc.

Joheco Automatisering, hét automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, heeft van HP Inc. de status Gold Partner ontvangen. Dit betekent dat wij HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. We zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.


hp_gold_partner

 

Met het toekennen van de HP Gold Partner Status wordt de deskundigheid van Joheco Automatisering op het gebied van HP Server en storage oplossingen onderschreven. Joheco beschikt over een hoog niveau aan technische kennis van het hele HP assortiment en is in staat om alle klanttypen van professioneel advies te voorzien.

"Het behalen van deze nieuwe HP partner-status is weer een extra bevestiging van het uitgebreide kennisniveau bij Joheco" zegt Ronald Lommerse, Commercieel directeur bij Joheco Automatisering. "Wij hebben veel tijd en energie geïnvesteerd in de uitbreiding van onze technische kennis en we zijn trots op de erkenning door HP Inc. dat Joheco niet alleen de expertise en de kennis in huis heeft, maar ook dit weet te vertalen in een sterk groeiende omzet."

Als klant van Joheco profiteer je van hoogwaardige planning, implementatie, onderhoud en ondersteuning, gesteund door HP-producten en oplossingen van wereldklasse. "We zijn gecertificeerd voor de hele productportefeuille van HP en tevens gespecialiseerd in deze producten en oplossingen" aldus Ronald Lommerse.

De kennis van Joheco stelt ons in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die jouw bedrijf stelt. Hierdoor krijgt jouw IT-omgeving de beschikking over de meest betrouwbare, gekwalificeerde en technologische toegangsmogelijkheden.

Over Joheco

Joheco Automatisering is hét full service automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een eigen vestiging in Hillegom werken ervaren IT-professionals op het gebied van advies, ondersteuning en IT-oplossingen.

Joheco is onderdeel van De Futureproof Group, een groep van ICT-ondernemingen die toekomstgerichte oplossingen biedt voor de zakelijke markt. De bedrijven binnen de groep vormen een krachtig samenwerkingsverband van zelfstandige IT-bedrijven.

 

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

arrow_back Terug naar overzicht