Houd grip op data met de diensten van Joheco

Hoewel we een scala aan producten aanbieden, focussen we ons bij Joheco Automatisering vooral op managed services; het aanbieden van een totaalpakket. Als we kijken naar vraagstukken waar klanten mee binnen komen lopen, zien we dat sommige onderwerpen geregeld terugkomen. Ik vertel graag hoe we onze klanten helpen met persoonlijke aandacht en passende oplossingen. Om de blog niet te uitgebreid te maken, richt ik me voor nu alleen even op de thema’s ‘data’ en ‘data-opslag’.

Veel­voorkomende vraag­stukken

Klanten komen ten eerste vaak bij ons binnen met de wat algemenere vraag: “Ik ben op zoek naar een clouddienst, wat kunnen jullie hierin voor ons betekenen?” Zij staan aan het begin van hun cloud-avontuur en hebben vaak nog niet concreet voor ogen wat de mogelijkheden zijn en waar ze op kunnen letten. Pas nadat we om tafel hebben gezeten om de exacte wensen te bespreken, geven we passend advies en wordt het traject opgesteld en ingezet.

grip op data met Joheco.jpg


Het bezitten van grote hoeveelheden data en daar onderweg toegang toe hebben, is ook een gebruikelijk vraagstuk. Gebruikers willen gemakkelijker data opslaan en delen. Een smartphone of tablet wordt daarbij steeds vaker als zakelijk apparaat gebruikt. Medewerkers willen de zakelijke data die ze op hun werkplek gebruiken eenvoudig op het mobiele apparaat kunnen openen en bewerken.

Een passende oplossing

We hebben eigenlijk voor elk vraagstuk wat betreft data of data-opslag wel een passende oplossing. Bijvoorbeeld Dropbox Paper, als er een online samenwerkingstool nodig is, of onze managed backup-dienst voor het waarborgen van de veiligheid van data. We zorgen ervoor dat klanten daar probleemloos naar kunnen overstappen met deskundige ondersteuning.

Roadmap
We werken bijna altijd aan de hand van een roadmap. Zo kunnen we niet alleen de actuele trends en risico’s eenvoudig in kaart brengen, maar kijken we ook naar de langetermijnvisie: welke kant wil de klant op? Wat zijn de belangrijkste doelstellingen en wat kan Joheco daarin betekenen? Daar kunnen we vervolgens samen met de klant naartoe werken.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk contact heeft Joheco hoog in het vaandel staan. Dit kenmerkt ons dan ook als partner op het gebied van clouddiensten. Soms heeft een toekomstige klant al een cloudproduct en gaat het implementeren eenvoudig en vanzelfsprekend. Er zijn echter ook klanten waarvoor het compleet nieuw is. Het introduceren van een product kan dan nog weleens als schokkend worden ervaren. We stellen de klant gerust en geven ze een veilig en vertrouwd gevoel, gebaseerd op feiten, kennis en ervaringen. Het bieden van een proefperiode voor een product sluit hier goed op aan. De klant wordt niet direct overladen met informatie over de oplossing en wat het allemaal kan.

Zodra de gebruiker handig is geworden in het werken met het product, volgt de rest van de data en gaan we pas over tot de definitieve installatie. Mocht blijken dat het toch niet helemaal de juiste match is, dan kan de klant altijd nog overstappen naar een andere oplossing. Ook als een traject succesvol is afgerond, blijft de aandacht voor de klant aanwezig om ervoor te zorgen dat de oplossing optimaal blijft functioneren. Blijkt het geheel niet helemaal goed te werken, dan hebben we de technische kennis in huis om snel te achterhalen waar het aan ligt. Daarnaast geven we graag trainingen, uitleg over producten, informatie over het beheer van licenties en adviezen ten aanzien van het optimaliseren van de oplossing.

Ik wil grip op mijn data!

Wilt u meer grip op uw data met passende oplossingen en spreekt de manier van werken van Joheco u aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

arrow_back Terug naar overzicht