Dit moet je weten over de nieuwe updates van Microsoft Teams

Microsoft wil haar klanten voorzien van de beste functies. Dat betekent dat Microsoft druk bezig is met de ontwikkeling van haar applicaties. Vooral Teams blijft zich continue verbeteren. In onderstaande blog vertellen we je meer over de nieuwe updates van Microsoft Teams.

MicrosoftTeams-1030x539

Update 1: Nieuwe notificatie instellingen in Microsoft Teams

De eerste update is een gebruiksvriendelijker menu voor het instellen van alle notificaties en berichten in Microsoft Teams. Daarnaast komen er een aantal opties bij. Hiermee kan een gebruiker instellen of ze de standaard instellingen willen overnemen voor team- en kanaalnotificaties of kunnen ze deze aanpassen naar eigen inzicht. De instellingen blijven benaderbaar op dezelfde wijze, namelijk via ‘instellingen’ en ‘notificaties’.

Update 2: Wijzigingen pre-deelnamescherm in Microsoft Teams vergadering

Het pre-deelnamescherm, dat getoond wordt voor deelname aan een vergadering, wordt gewijzigd. De wijziging zit met name in de vormgeving. Met deze wijziging moet het voor een gebruiker overzichtelijker zijn om opties met betrekking tot video en audio voorafgaand aan de vergadering in te stellen. Zo wordt de optie om een achtergrondfilter toe te voegen beter uitgelicht en worden alle audio-instellingen getoond.

Update 3: Aanpassen van de linkerzijbalk in Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt uitgebreid met een optie om de linkerzijbalk aan te passen. Al je apps zijn nu dus vast te pinnen aan de linkerzijbalk. Je doet dat door met de rechtermuisknop op een app te klikken en te kiezen voor ‘Pin’. Om deze weer uit de balk te halen kun je weer precies hetzelfde doen: rechtermuisknop op een app maar dan nu ‘Unpin’. Je kunt de apps met een drag-and-drop-systeem van positie veranderen in de linkerzijbalk.

Update 4: Video’s bekijken in calls en meetings

Er zijn echter meer nieuwe mogelijkheden voor Microsoft Teams geïntroduceerd. De app op iOS en Android is voorzien van een update. Hierdoor zie je meer video’s in je calls en meetings, kun je zoeken binnen apps en kanalen en zijn er nieuwe security-opties.

Wil je Microsoft Teams binnen jouw organisatie implementeren, maar weet je niet precies hoe Teams werkt, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen. We helpen je graag verder.


Ik wil graag meer informatie over Microsoft Teams ontvangen:

arrow_back Terug naar overzicht