De voordelen van gekoppelde applicaties

We kunnen tegenwoordig heel veel werkzaamheden en activiteiten automatiseren. Maar waarom moeten we dan bijvoorbeeld nog steeds salaris- en HR-administratie dubbel invoeren, wanneer we bijvoorbeeld de gewerkte uren in meerdere systemen moet werken? Dat is vanaf nu verleden tijd. Koppel je applicaties aan elkaar, en verbeter personeelsprocessen, waardoor je meer tijd over houdt voor andere dingen.

In onderstaande blog zetten wij de voordelen voor jou op een rij.

pexels-andrea-piacquadio-3756678

Dubbel invoeren van administratie is verleden tijd

Waarschijnlijk vul je nog een aantal gegevens dubbel in, omdat je in meerdere systemen werkt. Dat is vanaf nu verleden tijd. Door systemen te koppelen, worden gegevens automatisch met elkaar uitgewisseld. Hierdoor hoef je niet meer de gewerkte uren handmatig vast te leggen in zowel het tijdregistratiesysteem als de salarisadministratie. 

Minimale foutmarge

Aangezien je na het koppelen van deze systemen de administratie maar 1 keer handmatig hoeft in te voeren, verklein je de kans op het maken van fouten. Daarnaast is het ook eenvoudiger te controleren en kan je deze tijd gebruiken voor andere zaken. 

Keuze tussen systemen

Als je jouw systemen gekoppeld hebt, dan kan je zelf kiezen met welke systemen je werkt. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen dat de gewerkte uren automatisch worden ingelezen in de salarisadministratie. Het is allemaal mogelijk. Er is geen sprake van een all-in-one oplossing voor de gehele administratie, maar je kunt van alle software de beste kiezen. 

Volledig veilig

Het koppelen van beveiligde systemen is een goede oplossing, zeker met het oog op de privacy van persoonsgegevens. Hierdoor voorkom je dat je data onbeheerd overal te vinden is, en worden alle gegevens via een beveiligde verbinding tussen systemen uitgewisseld. Een win-winsituatie dus. 

Kies voor Joheco

We kunnen je adviseren bij het maken van de keuze voor een koppeling. Daarnaast kunnen wij dit volledig op ons nemen en jouw systemen koppelen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Ben je geïnteresseerd in deze service, vul van onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil graag in contact komen met Joheco:

 

arrow_back Terug naar overzicht