De voordelen van DUO Managed Token

Binnen jouw organisatie wordt er veel gebruik gemaakt van telefoons, tablets en computers. Hoe groter het aantal apparaten, des te groter de kans dat je slachtoffer kan worden van cybercrime. Joheco heeft hiervoor de oplossing: DUO Managed Token.

In deze blog geven we je een aantal voordelen van deze functie en waarom het volgens Joheco verstandig is om gebruik te maken van Managed Token. 

Wat is Two Factor Authentication?

Wat is Two Factor Authentication? 2FA, oftewel Two Factor Authentication, is de makkelijkste en meest effectieve manier om erachter te komen of personen die in willen loggen daadwerkelijk de echte gebruiker is en niet iemand die jouw systeem wilt hacken.  Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden aan de hand van onderstaand filmpje. Duo laat zien hoe je gemakkelijk met Duo Push jouw telefoon kan beveiligen en gemakkelijk cybercriminelen buiten de deur, of in dit geval de telefoon, kan houden. 

 

Waarom moet ik voor Managed Token kiezen?

Managed Token versterkt de toegangsbeveiliging door 2 methoden te vragen om jouw identiteit te verifiëren. Deze factoren kunnen iets omvatten dat je kent, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, plus iets dat je beheerd, zoals een app voor smartphones om authenticatieverzoeken goed te keuren.

Managed Token beschermt je tegen phishing, social engineering en wachtwoordaanvallen en beveiligt jouw logingegevens tegen personen die zwakke of gestolen inloggegevens misbruiken. Managed Token combineert moderne Two-factorauthenticatie met geavanceerde Endpoint security oplossingen om de gebruiker te beschermen tegen accountovernames en datalekken.
 
Wil je meer informatie over Managed Token, of wil je gebruik maken van deze moderne Two-factor authenticatie, neem dan contact op met Joheco door onderstaand formulier in te vullen.

Vul hieronder je e-mailadres in en kom met Joheco in contact. 

arrow_back Terug naar overzicht